Vodafone Cube

In 2002, Vodafone gave their Lisbon HQ a face-lift; the refurbished space was to be dominated by a striking Cube, suspended over an artificial lake. From the start the Cube was conceived to become a ground-breaking installation, which called for smart and interactive content made to entertain and captivate Vodafone visitors and employees.

YDreams and IDEO developed the Cube”s 4 x 4 m interactive display, featuring a range of applications including pioneering multiplayer games that visitors and passers-by controlled using their mobile phones. The Vodafone Cube installation also won a Gold Award at the 2004 edition of IDEA (Industrial Design Excellence Awards).

Position:Software Developer for the games applications.
Client: YDreams and Vodafone

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close